Nieuws

Uitbreiding Brabant en Gelderland in 2024

Stichting Muziek aan Bed heeft al veel jaren een relatie met een vaste groep ziekenhuizen en instellingen, waarvoor we ongeveer 400 optredens per jaar verzorgen. Onze “opdrachtgevers” bevinden zich vooral in de regio’s rondom Groningen, Amsterdam en Rotterdam. De laatste jaren is de belangstelling vanuit de provincies Gelderland en Noord- Brabant groeiend.

Om die groei te kunnen realiseren hebben onder meer het Prins Bernhard Cultuurfonds en Stichting Herason besloten ons te helpen. We ontvangen van deze fondsen een ruime financiële bijdrage voor ons nieuwe groeiproject Uitbreiding Brabant en Gelderland.

Dat betekent concreet dat we vanaf mei 2023 in contact treden met ziekenhuizen in beide provincies. We zullen ze daarin – onder voorwaarden – een gratis optreden aanbieden. We stellen ons daarbij als ultiem doel: het opbouwen van een langjarige relatie met deze ziekenhuizen. Natuurlijk is dit geen doel op zich. We willen wel bereiken dat nóg meer patiënten kunnen genieten van de kracht van live muziek, van de impact die muziek kan hebben op het welbevinden en de gezondheid van mensen. We willen daarbij ook nadrukkelijk alle personeelsleden met onze muziek aan bed een hart onder de riem steken.

Mogelijk werkt u al in een ziekenhuis in een van de genoemde provincies. Wellicht ziet u dan mogelijkheden tot samenwerking. Aarzel niet en stuur een mail naar info@muziekaanbed.nl. Onze bureaumanager Joretta Witvliet neemt dan contact met u op.

Laatste nieuws

Promotieonderzoek: ‘Livemuziek aan het ziekenhuisbed helpt patiënt genezen’

Update Muziek aan Tafel

Kennismaking Maasziekenhuis

Muziek aan Bed in uw huiskamer!

Dokter Spotify, of: de helende kracht van muziek (bron: fd.)

Live in het Erasmus MC

In gesprek met..!

Waarom ik het van de daken wil schreeuwen

What music can do

Het Parool: Magische Momenten