Periodieke gift

“Eigenlijk had de vrouw het gevoel dat het leven haar niks meer bracht totdat ze muziek hoorde aan het bed."

Doneer magische momenten

Wil je, zonder dat het je extra geld kost, meer zieke kinderen, volwassen en mensen met dementie laten genieten van muziek? Met een periodieke gift kan dat!

Wat is een periodieke gift?

Een periodieke gift of schenking is een vast bedrag per jaar aan een goed doel. Je betaalt dit bedrag minimaal vijf jaar achter elkaar. Een jaarlijkse gift mag je in één keer betalen of in delen. Ook is vastgelegd wanneer jouw jaarlijkse gift stopt.

Jouw donatie aan Stichting Muziek aan Bed kun je aftrekken van de belasting, ongeacht de hoogte van je donatie. Hoe groot jouw belastingvoordeel is, hangt af van de belastingschijf waarin je valt. Kortom: je doneert hetzelfde bedrag, maar je geeft hiermee meer zieke kinderen, volwassenen en mensen met dementie een ontspannen en muzikaal moment.

Benieuwd naar jouw belastingvoordeel?

Het exacte bedrag van jouw teruggave is afhankelijk van de belastingschijf waarin je inkomen valt. Bereken jouw belastingvoordeel in deze handige rekenmodule.

Formulier

Download het formulier Periodieke gift aan Muziek aan Bed. Open het formulier, vul de overeenkomst online in, sla hem op en mail deze naar donateurs@muziekaanbed.nl. Of print de overeenkomst en stuur deze op naar:

Stichting Muziek aan Bed
Cornelis Dirkszstraat 11-C
1056 TM Amsterdam

Wij vullen vervolgens de overeenkomst verder in en sturen deze zo snel mogelijk retour via e-mail. De overeenkomst kan je vervolgens gebruiken bij de jaarlijkse belastingaangifte voor de aftrek van jouw donatie.

Muziek aan Bed © Foppe Schut
presentatie_sel_MuziekAanBed_LeoPolak0013
Muziek aan Bed © Foppe Schut
Muziek aan Bed_kind_Anke Teunissen