Nieuws

Muziek aan Bed in uw huiskamer!

We gaan iets nieuws doen, namelijk twee Muziek aan Bed huiskamerconcerten weggeven!

In een intieme setting treden twee cellisten van Muziek aan Bed speciaal voor u en vrienden, bekenden en buren op. De muziek die u gaat horen is de muziek die ook in ziekenhuizen en instellingen voor patiënten en bewoners wordt gespeeld.

Wat is Muziek aan Bed?

Muziek aan Bed is een van de grootste aanbieders van live muziek in de zorg in Nederland, vanuit de overtuiging dat muziek, en meer in de breedte ook kunst, een rol speelt om mensen die (tijdelijk) opgenomen zijn een boost te geven in welzijn en welbevinden. Muziek aan Bed speelt inmiddels in ruim 20 (academische) ziekenhuizen en instellingen, rond de 400 maal per jaar en dat al bijna 15 jaar lang. Dat doen we met 18 musici, allemaal conservatorium geschoold.

Terug naar de huiskamerconcerten. Een huiskamerconcert duurt bij elkaar ongeveer een uur. Natuurlijk is er vooral muziek, muziek die de cellisten spelen voor patiënten en bewoners, maar nu toegespitst op de huiskamersetting. Tussendoor vertellen we u het verhaal van Muziek aan Bed, over ons ontstaan, onze achtergronden en delen we met u ervaringen van ons bijzondere werk. Na het optreden is er ruimte om vragen te stellen en kunt u met ons in gesprek gaan.

Veel voorwaarden hebben we niet. We vinden het belangrijk dat we nog bekender worden en dat we daardoor nog meer op kunnen treden voor mensen die het nodig hebben. Dat is onze missie. Normaal gesproken zou een huiskamerconcert ons opleveren: middelen die we direct investeren in optredens in ziekenhuizen en instellingen, bij voorkeur bij u in de buurt en als dat niet kan, elders. Die regel geldt nu echter niet. We geven er een weg, waar u niets voor hoeft te betalen!

Voorwaarden:

  1. U regelt een huiskamer en nodigt vrienden, familie, buren, collega’s etc uit. Er is in deze huiskamer ruimte voor minimaal 20 personen (exclusief de cellisten).
  2. De definitieve datum wordt afgestemd met de winnaar door Joretta, onze bureaumanager via joretta@muziekaanbed.nl
  3. Kosten voor koffie, thee, borrel etc. zijn voor uw rekening.
  4. Een onderdeel van onze presentatie is een oproep aan iedereen die aanwezig ons te steunen door bijvoorbeeld een periodieke gift te geven of donateur te worden.

Hoe maakt u kans?

  • Vul onderstaand formulier in, that’s it!

Kans maken op dit bijzondere huiskamerconcert? Meedoen kan tot 31 december. We zullende winnaars begin van het nieuwe jaar bekend maken!

Maak kans op een huiskamerconcert van Muziek aan Bed in 2024

Maak kans op een huiskamerconcert van Muziek aan Bed in jouw huiskamer in 2024!

Laatste nieuws

Meer livemuziek voor mensen met dementie!

Beatrix Kinderziekenhuis: “Dit moet blijven!”

Presentatie Nationale Agenda Arts in Health

Promotieonderzoek: ‘Livemuziek aan het ziekenhuisbed helpt patiënt genezen’

Update Muziek aan Tafel

Kennismaking Maasziekenhuis

Dokter Spotify, of: de helende kracht van muziek (bron: fd.)

Live in het Erasmus MC

In gesprek met..!

Waarom ik het van de daken wil schreeuwen