Waarom sponsoren?

“Eigenlijk had de vrouw het gevoel dat het leven haar niks meer bracht totdat ze muziek hoorde aan het bed."

Waarom sponsoren als bedrijf?

Je kunt als bedrijf Muziek aan Bed op verschillende manieren steunen. Hieronder vind je alvast een paar goede redenen om dat te doen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en als je dat wilt, denken we graag met je mee wat bij jouw bedrijf past.

Verhoog je naamsbekendheid

Door Muziek aan Bed te sponsoren krijgt je bedrijf mogelijkheden om deze sponsoring te promoten en onder de aandacht te brengenNiet alleen via jullie eigen kanalen, maar uiteraard ook via onze online- en offlinekanalen.  

Bewustwording en zichtbaarheid

Door het sponsoren van Muziek aan Bed of door gebruik te maken van de netwerken van Muziek aan Bed, denk bijvoorbeeld aan social media, bereikt jouw bedrijf een nieuw publiek. Je wordt voor meer mensen zichtbaar en je kunt zo je doelgroep verbreden.

Breng je sociale verantwoordelijkheid onder de aandacht

Door een goed doel te ondersteunen, laat je zien dat je je bezighoudt met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit draagt bij aan een positieve houding van het publiek ten opzichte van je bedrijf, maar ook aan een positieve houding van je medewerkers ten opzichte van je bedrijf.

Je krijgt er zelf een goed gevoel van

Dit is waarschijnlijk het mooiste voordeel aan sponsoring van Muziek aan Bed. Je weet waar je het voor doet, namelijk voor kinderen en volwassenen in ziekenhuizen en mensen met dementie in instellingen. Als je ziet wat jij als sponsor kunt bijdragen, dan geeft je dat gewoon een goed gevoel. Ook je medewerkers zullen zich hierdoor meer betrokken voelen.

Fiscale voordelen

Met een donatie aan Muziek aan Bed laat je zien maatschappelijk betrokken te zijn. Het is goed om te weten dat je giften fiscaal aftrekbaar zijn, als deze aan een aantal voorwaarden voldoen.

Sponsoring in natura

Steun Muziek aan Bed met diensten, producten, kennis of vrijwilligers. Van printpapier tot schoonmaakmiddelen, er is van alles nodig. En daar kan jij bij helpen!

Benodigdheden in natura zijn onder andere: IT-benodigdheden, benzine, advertentieruimte, briefpapier voor mailings naar donateurs, en vrijwilligers, posters, folders, VVV-bonnen om mensen te bedanken, mobiele abonnementen et cetera.

Wil je weten hoe jij kunt helpen of een afspraak maken? Mail dan met Femke de Caluwé, via femke@muziekaanbed.nl of bel 06-22625813.

presentatie_sel_MuziekAanBed_LeoPolak0013
Muziek aan Bed_Zwolle_Anke Teunissen